Toimitusehdot

Hintamme sisältävät 24% alv.

….

TILAAJA – Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata vain huoltajan suostumuksella.

TOIMITUSAIKA – pyrimme toimittamaan tuotteet 5-10 työpäivän aikana. Pikatoimitukset erikseen sovittavissa.
Toimitusmaa SUOMI, muut maat erikseen sovittavissa.

MAKSUTAVAT
Käytössä ovat Nordean sekä Sampo Pankin verkkopankkimaksu sekä Visa-, Visa Electron- ja Mastercard-luottokortit.

Verkkopankkimaksussa tilaaja siirtyy hetkeksi oman pankkinsa verkkosivuille ja maksaa ostoksen suoraan omalta tililtään. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen pankin järjestelmä lähettää tiedon maksusta järjestelmäämme. Luottokortilla maksettaessa asiakas syöttää luottokorttitietonsa Luottokunnan verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Mitään tili- tai luottokorttitietoja ei siis syötetä Helsingin Lipputehtaan verkkosivuilla.

Käytössämme ovat Verified by Visa ja Mastercard Securecode -palvelut, jotka varmentavat luottokorttisi verkko-ostoksia maksaessasi. Varmennus suoritetaan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai tätä varten saamallasi salasanalla.

Kaikki verkkopankki- ja luottokorttimaksut tapahtuvat pankkien ja Luottokunnan omissa järjestelmissä, emmekä näe tai tallenna pankkimaksu- tai luottokorttitietojanne missään vaiheessa.

VAIHTO– JA PALAUTUSOIKEUS
Toimittamillamme tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämätön.
Tuotteen palautuksesta ilmoitettava ja sovittava erikseen joko puhelimitse tai sähköpostitse ennen palauttamista, jolloin annamme tarkemmat ohjeet.
Asiakas vastaa palautustoimituksesta aiheutuvista postitus/toimituskuluista.
Palautusosoitteemme on TAVAKO Oy, PL 1416, 00101 Helsinki.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain samalle pankkitilille jolta tilaus on maksettu.
Luottokortilla maksetut tilaukset hyvitetään luottokorttitilillenne.
Hyvitykset/palaukset maksamme viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta.

Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tavako Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta tavako Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Hinnat sisältävät 24% alv

Yhteystiedot: sales@tavako.com tai puhelin 0208 650100